NAGRADNA IGRA »ELAN«

Citroën nadaljuje v smeri slogana »CREATIVE TECHNOLOGIE« zato je za letošnjo jesen pripravil evropsko kampanijo »TECHNODAYS CITROËN« ker verjame, da mora biti tovrstna tehnologija dostopna vsem po najboljši možni ceni kar sporoča s sloganom »TEHNOLOGIJA DOSTOPNA KOT ŠE NIKOLI«. Istočasno dodaja svoji paleti izvrstnih vozil še športnega kompaktnega terenca Citroën C4 Aircross kateri združuje oblikovne rešitve in tehnološke inovacije...

POSEBNA SERIJA VOZIL CITROËN TECHNO
 
Posebno serijo vozil Citroën Techno odlikuje visoka raven opremljenosti, poleg ugodnih cen pa vas ob nakupu čaka še atraktiven par smuči, ki ga lahko izberete sami. Izbirate lahko med modeli SLX Waveflex Fusion RS, Amphibio Waveflex 14 Fusion, Amphibio Waveflex 12 Fusion, Insomnia Amphibio Fusion in Ilumnia F. Wavelihgt Rocker.
 
VOZILO ZA VSAK DAN IN POSEBNE PRILOŽNOSTI

Novi Citroën C4 Aircross s tehnologijo 4x4 na zahtevo v sebi združuje moč in dinamični značaj ter stil in učinkovitost. Odlično se počuti tako na prostranih brezpotjih kot na ulicah urbanih naselij. Posebno stikalo za preklapljanje med dvokolesnim in štirikolesnim pogonom vam namreč prepušča izbiro načina vožnje glede na vozno podlago, razmere in vaše želje.
Na voljo je v različicah z bencinskimi in dizelskimi motorji, med katerimi velja izpostaviti nov dizelski motor HDi 115, ki ga uvršča med vozila z najmanjšimi izpusti CO2 v njegovem razredu.
Novi Citroën C4 Aircross že za 18.700 € z upoštevanim rednim popustom in dodanim popustom 500€ v primeru Citroën financiranja!
Obiščite nas na dnevih odprtih vrat in v živo spoznajte novi Citroën C4 Aircross!
 
TECHNO DAYS CITROËN
Novi Citroën C4 Aircross, vozila posebne serije Citroën Techno in vsa druga vozila iz naše bogate ponudbe osebnih vozil lahko osebno spoznate med 13. in 15. septembrom v naših salonih, na CITROËNOVIH DNEVIH ODPRTIH VRAT.
Med vsemi obiskovalci bomo izžrebali 15 srečnežev, ki bodo prejeli atraktiven par smuči.
Sodelujte v nagradni igri in odnesite eno od 15 nagrad!
 

NAGRADNA IGRA CITROËN TECHNO
Izpolnite nagradni kupon, ki ga najdete na: http://techno.citroen.si/media/Kupon_Citroen_Techno.pdf , ga natisnite ter ga med 13. in 15. septembrom prinesite v najbližji salon Citroën. Če vam bo sreča naklonjena, boste domov odnesli enega od 15 parov smuči Elan, ki jih bomo podelili v nagradni igri.
Veselimo se srečanja z vami na dnevu odprtih vrat!