Vulkanizerstvo

Če za vaše vozilo kupujete nove pnevmatike ali pa bi radi le, da vam jih nekdo kvalitetno premontira, pridite v Avtocenter Crono. Kakšne pnevmatike so ustrezne za vaš avtomobil je odvisno od mnogih dejavnikov. Menjava gum se priporoča ob prehodu iz zimske v poletno sezono in obratno, zato ima večina avtomobilov na voljo dvoje vrst pnevmatik in sicer zimske ter letne pnevmatike.
 
V Avtocentru Crono vam z veseljem svetujemo, ko gre za nakup gum, saj vsi vemo, da se gume s časom obrabijo ter postanejo trše. Gume tako postanejo občutljive na različne mehanske poškodbe, pogosto se zmanjša tudi njihov profil. V Sloveniji je zakonsko določena minimalna višina profila, zato je pametno, da redno preverjamo stanje pnevmatik in poskrbimo za pravočasno menjavo pnevmatik pa ne samo zaradi tega, temveč predvsem zaradi naše lastne varnosti. Nakup gum je pomembna odločitev in ob tem je prav, da si zagotovite zanesljive strokovne nasvete, ki vam bodo pomagali izbrati take pnevmatike, da bodo popolnoma ustrezale vašim potrebam. Zavedati se moramo namreč, da kakovostne gume igrajo ključno vlogo pri zaviranju, stabilnosti in vodljivosti vozila. Samo kvalitetne in pravilno vzdrževane zimske in letne gume vam lahko zagotavlja prijetno, predvsem pa varno vožnjo.
 
V našem podjetju vam bomo svetovali glede izbora pnevmatik za osebna in tovorna vozila, na voljo pa imate različne modele, znamke (Continental, Kumho, Nexen in ostale) in dimenzije pnevmatik.
 
Za vse ostale informacije nas pokličite na telefon +386 5 368 50 34 ali pa izpolnite obrazec za povpraševanje.