Nov salon Citroenovih vozil v Ajdovščini

Podjetje Crono d.o.o. iz Ajdovščine odpira nov salon za vozila Citroën, ki bo stranke in ljubitelje te znamke pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo na 500 m².

Dejavnost podjetja bo tako obsegala prodajo novih vozil znamke Citroën, prodajo rabljenih vozil vseh znamk, prodajo boutique opreme, originalnih Citroënovih rezervnih delov ter mehansko, ličarsko in kleparsko delavnico.
 
Podjetje Crono d.o.o. je bilo ustanovljeno meseca decembra leta 1997. Njihova osnovna dejavnost je bila na začetku poslovanja prodaja rabljenih vozil vseh blagovnih znamk. Ustanovitelj podjetja je g. Tilen Kodelja, ki je obenem tudi 100% lastnik ter direktor družbe. Zaradi povečanja obsega prodaje so se v podjetju odločili, da se spoprimejo s prodajo tudi novih vozil in odločili so se za blagovno znamko Citroën. Leta 2010 so v Ljubljani odprli še svojo poslovalnico, ki se ravno tako ukvarja s prodajo rabljenih vozil.
 
"Zadovoljstvo kupcev pomeni vračanje strank nazaj v podjetje, kar je ključnega pomena za večanje obsega poslovanja. Iz preteklih finančnih izvidov lahko vidimo, da se je podjetju Crono d.o.o. dokaj v kratkem času uspelo uveljaviti na trgu ožjega domačega okolja. V podjetju menimo, da je pri kadrovanju pomembna motivacija, dobro delovno vzdušje in okolje, ustrezno nagrajevanje zaposlenih in možnost izpbraževanja. Izrednega pomena pa je tudi dobra komunikacija in fleksibilnost med zaposlenimi in vodstvom podjetja", je ob tej priliki poudaril direktor podjetja g. Kodelja.
 
V prihodnje družba strmi k širitvi prodajnih artiklov in programov ter k vsesplošni kakovosti poslovanja. Še naprej bodo investirali v izobraževanje kadrov ter v kakovostno in ustrezno lastno opremo ter tako skušala vsaj delno ublažiti tržna nihanja, ki v tej dejavnosti pomembno vplivajo na prodajo.
Avtor: Avto over.net